افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

10 دلیل اصلی شکست استارت آپ ها

توضیحات کوتاه :
شرکت‌های نوپا یا همان استارتاپ‌ها چیزی شبیه به سفر به یک دنیای ناشناخته هستند و کارآفرینان آن‌ها به‌طور مداوم باید با ابهام، عدم اطمینان و چالش‌های متعدد سروکار داشته باشند.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

3.5

تعداد امتیازها: 2

  • 3k
  • 1
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
10 دلیل اصلی شکست استارت آپ ها

 

خلاصه ای از مقاله

به‌طور متوسط 9 مورد از 10 نمونه راه‌اندازی کسب‌وکار به شکست می‌انجامد و یک دهم باقی‌مانده که قادر به کسب موفقیت هستند، کسانی هستند که ویژگی‌هایی را که در این مقاله ذکر شده است را دارا می‌باشند. این ویژگی‌ها به‌طور کلی عمیقاً در شخصیت کارآفرینان نهادینه شده است و شامل مواردی است که ما در CoFoundersLab، یکی از بزرگترین شبکه‌های کارآفرینان، مشاهده می‌کنیم و نداشتن آن‌ها کمپانی را به آسانی به ورطه شکست و نابودی خواهد کشاند.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

استارت آپ چیست؟

شرکت‌های نوپا یا همان استارتاپ‌ها چیزی شبیه به سفر به یک دنیای ناشناخته هستند و کارآفرینان آن‌ها به طور مداوم باید با ابهام، عدم اطمینان و چالش‌های متعدد سروکار داشته باشند. متأسفانه، به‌طور متوسط 9 مورد از 10 نمونه راه‌اندازی کسب‌وکار به شکست می‌انجامد و یک دهم باقی‌مانده که قادر به کسب موفقیت هستند، کسانی هستند که ویژگی‌هایی را که در زیر ذکر شده است دارا باشند. این ویژگی‌ها به‌طور کلی عمیقاً در شخصیت کارآفرینان نهادینه شده است و شامل مواردی است که ما در CoFoundersLab، یکی از بزرگترین شبکه‌های کارآفرینان، مشاهده می‌کنیم و نداشتن آن‌ها کمپانی را به آسانی به ورطه شکست و نابودی خواهد کشاند.

 

مقاله پیشنهادی: استراتژی های راه اندازی استارت آپ

عدم موفقیت استارت آپ ها

 

1. کارآفرین باید دارای بینش باشد

بینش، یک مهارت یا هدیه است که رئیس هر کمپانی برای عبور از خط پایان به داشتن آن احتیاج دارد. این بصیرت رمز موفقیت یک کارآفرین خواهد بود و در دوران سختی به‌عنوان یک قطب‌نما عمل کرده و راه را به او نشان خواهد داد. یک کمپانی در ابتدا باید از این موضوع که از چه طریقی می‌تواند کسب درآمد نماید اطلاع کافی داشته باشد. به‌دست آوردن اولین دلارها مخصوصاً برای سرمایه‌گذاران بالقوه حائز اهمیت است. در نتیجه نداشتن بصیرت کافی کارآفرین مانند شکار در تاریکی مطلق است و سرانجامی نخواهد داشت.

 

دلایل شکست شرکت‌های نوپا

 

2. کارآفرین باید در امورات سرعت داشته باشد

انجام کارها به شیوه‌ای منظم و در مدت زمان کوتاه یکی از نقاط قوت کارمندان یک کمپانی به حساب می‌آید. این امر موجب می‌شود که آن شرکت از رقبای خود پیشی گرفته و روبه‌جلو حرکت کند. تأخیر در انجام کارها نظم کلی یک کمپانی را بر هم زده و بر روی کار یکایک اعضا تأثیر منفی خواهد گذاشت و عمل مثبت هر یک از آن‌ها را خنثی خواهد کرد زیرا زمانی که کاری به‌صورت تیمی انجام می‌شود هماهنگی تمامی جزئیات آن با یک دیگر، عاملی بسیار اساسی و مهم خواهد بود. برای مثال ساعتی را در نظر بگیرید که یکی از اجزای موتور آن دچار مشکل شده باشد. آیا علی رغم اینکه بقیه اجزای آن ساعت سالم هستند؛ به‌درستی کار خواهد کرد؟

3. میزان بودجه در استارت آپ مهم می باشد

در یک کمپانی هر مسئله به‌طور مجزا باید دارای بودجه خاص خود باشد و لازم است که از هزینه‌های غیرضروری به شدت اجتناب شود. بسیار مهم است که نیازهای مالی شرکت خود را بشناسید تا در مواقع لزوم دچار کمبود بودجه نشوید. هنگامی که در یک موقعیت بحرانی، منابع مالی محدود هستند در صورتی که شرکت‌ها توانایی کافی برای انجام کار با کمترین میزان بودجه را نداشته باشند، دچار مشکلاتی اساسی خواهند شد.

4. وجود انضباط در رسیدن به موفقیت

حتی اگر در بهترین شرایط اقتصادی ممکن شرکت خود را احداث نموده باشید بدون رعایت نظم و انضباط در روند کار با شکست مواجه خواهید شد. انضباط شخصی، در نهایت در زمینه شغلی فرد نیز نمود خواهد کرد و به یک اخلاق مثبت کاری تبدیل خواهد شد و در نهایت داشتن اخلاق کاری منجر به انجام کارها به شیوه مؤثر و کارآمد می‌شود. برای رسیدن به پایانی موفقیت‌آمیز ضروری است که تمامی اعضای تیم به شکلی هماهنگ با یکدیگر همکاری نمایند.

5. عزم راسخ پیش نیاز موفقیت

اراده قوی لازمه پیروزی است. هنگامی که تصمیم به راه‌اندازی یک کسب‌وکار می‌گیرید باید با برنامه‌ریزی و بدون توقف تا مرحله اجرای آن پیش بروید، هرگز ناامید نشده و عقب‌نشینی نکنید. به ویژه هنگامی که جاده پیش روی شما ناهموار و ترسناک به‌نظر می‌رسد. چالش‌های بسیار زیادی در مسیر شما پدید خواهند آمد و بهترین راه در مقابله با آن‌ها تمرکز بر روی راه‌حل آن‌ها است. یک کمپانی برای غلبه بر چالش‌های جدید به‌وجود آمده باید خود را به روز نگاه دارد و در رویارویی با مشکلات از عزمی جزم برخوردار باشد. درست همانند کتاب" از خوب به سمت بهترین" از جیم کالینز، در صورتی که افراد متخصص و کارآمد در جایگاه خودشان قرار داشته باشند، کمپانی به خودی خود راهش را مستقیماً به سمت موفقیت پیدا خواهد کرد. مصمم بودن و ثبات در ایستادگی در راه رسیدن به اهداف مؤلفه‌ای کلیدی برای دستیابی به پیروزی است.

6. توانایی سازگاری با تغییرات

بهترین کمپانی‌ها همیشه با تکنولوژی جدید به روز خواهند بود. جلوگیری از این امر و کار کردن به روش سنتی و ابتدایی نه تنها ما را از جایی که هستیم به‌عقب خواهد کشید، بلکه توانایی رقابت با سرعت و دقت تکنولوژی‌های جدید را نیز از ما خواهد گرفت. سازگاری با تغییرات به پیشرفت‌های بی‌شماری می‌انجامد. بایستی که در طی سال‌های اولیه افتتاح کسب‌وکار خود، بارها روش‌های مختلف کار با یک محصول را امتحان کنید تا در نهایت  به راه‌حل آن دست پیدا نمایید. همیشه به خاطر داشته باشید که دست کشیدن و قبول شکست شاید ساده‌ترین راه پاک کردن صورت مسئله باشد، اما کوچکترین کمکی به کامیابی و دوام کمپانی شما نخواهد کرد.

 

مقاله پیشنهادی: تغییر زندگی و تأثیر آن در پیشرفت

استارت آپ

 

7. مهارت پس انداز پول

پول و هزینه یکی از عوامل مهم و حیاتی هر کسب‌وکار است. این موضوع به این معناست که یک تجارت در صورت کافی نبودن سرمایه خود می‌تواند به آسانی دست خوش شکست شود. کسب‌وکارهای موفق آن دسته از کسب‌وکارهایی هستند که پیش از شروع اجرای عملیات تجاری خود میزانی کافی از سرمایه را در نظر گرفته‌اند. 

8. اعتقاد راسخ و پابرجا

خطرات زیادی حول راه‌اندازی هر نوعی از تجارت وجود دارند که آن را تهدید می‌کنند. کمپانی‌های موفق برای پذیرفتن انواع ریسک‌ها آماده هستند. بارها توسط افراد با نفوذ و موفق به این نکته اشاره شده است که سرمایه‌گذاری سودآور مستلزم پذیرش میزان زیادی از خطر و چالش است. در این قبیل موارد لازم است که  در شرایط حساس و خطرناک تصمیمات به شکلی مطمئن و با اقتدار گرفته شوند. حتی در صورتی که شرایط به شکلی که انتظار می‌رفت تغییر نکرد، دچار ناامیدی نشوید زیرا شکست حقیقی دقیقاً زمانی اتفاق می افتد که خود اشخاص عمیقاً آن را بپذیرند. 

9. مدیریت زمان

از زبان بیزینس مردان بزرگ و موفق" داشتن مشغله‌های بسیار، یک مشکل نیست، اما انتخاب اینکه بر روی چه موضوعی تمرکز نمایید و چه مدت زمانی را به چه کاری اختصاص دهید موضوع بسیار مهمی خواهد بود." در نتیجه در این خصوص، هیچ‌گاه اولویت‌بندی فعالیت‌هایی که در پیش دارید را فراموش نکنید. و همیشه توجه داشته باشید چه میزان از زمان خود را در چه فعالیتی صرف می‌نمایید و آیا کارهایی که زمان زیادی را به آن‌ها اختصاص داده‌اید به چه میزانی بر روند کامیابی کار شما مؤثر خواهند بود؟ از این طریق، خواهید توانست بسیاری از فعالیت‌های غیرضروری و کم اهمیت را در انتهای لیست خود قرار داده و زمان ارزشمند خود را به گونه‌ای مفیدتر در جایی که باید صرف نمایید.

10. نحوه اجرا در راستای موفقیت

در نهایت، داشتن ایده خوب تنها یک شروع موفقیت‌آمیز می‌باشد اما نحوه اجرای آن ایده، بخش اساسی از کامیابی یک کار را تشکیل می‌دهد. به همین علت میزان تجربه اعضای تشکیل دهنده تیم و کارآمد بودن آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در ابتدای افتتاح بسیاری از استارتاپ‌ها ایده‌های بسیار جذابی مطرح می‌شود اما به مرحله اجرا که می‌رسد حرفه‌ای عمل نکرده و در نهایت متوقف می‌شوند. 

در نهایت پیروزی در گرو تلاش و کیفیت کار تمامی اعضا رقم خواهد خورد و به صورت یک مجموعه می‌باشد. تمامی بخش‌ها با همکاری یکدیگر موفقیت یک کمپانی را رقم خواهند زد و در صورتی که یک نفر از این مجموعه وظیفه خود را به درستی انجام ندهد بر روی روند کار کل سیستم تأثیرگذار خواهد بود.

با داشتن دانش و ذهنیت صحیح کارآفرینی به راه‌اندازی بیزینس خود نزدیک شوید.

شغل ایده‌آل شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ آزادی از المان زمان و مکان برای شغلی که انتخاب می‌کنید، چقدر اهمیت دارد؟ شروع بیزینس‌های آنلاین آن هم در یک مارکت پلیس جهانی، یکی از شغل‌های محبوب جهان است چون فرد را محدود به زمان و مکان خاصی نمی‌کند و زمینه کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کسب و کار بزرگ و پرسود آمازون، پیشنهاد ما مشاهده ویدیوی معرفی این بیزینس است.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/10-main-reasons-for-startup-failures
ezzatkhah

نظرات کاربران

تعداد 1 مورد

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh
مریم گفته:
۰ | ۰

سلام
خیلی مواقه افرادی که قصد دارند استارتاپی را راه اندازی نمایند تنها به جدید و خوب بودن ایده اکتفا می کنند واز جنبه های دیگه غافل می شند که همین عامل شکستشون میشه.

امیر کرندی پشتیبانی عزت خواه دات کام پاسخ داده:
۰ | ۰

درود به شما مریم عزیز
با آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای شما
امیر کرندی هستم از تیم پشتیبانی عزت خواه دات کام

حضور شما و اطلاع از نظرات شما، عامل انرژی و انگیزه مجموعه ما است تا هر روز تلاش خود را در ارتقاء سطح پشتیبانی و خدمت رسانی به شما همراهان عزیز افزایش دهیم.

شاد و پیروز باشید.

پاسخ

مطالب مرتبط